slider 1 slider 2 slider 3 slider 4 slider 5

Si vous voulez faire une reservation svp remplisez le formulaire suivante:


Ajouter message

romanian flag english flag french flag Reserver

romanian flag english flag french flag
Floare De Colti

Floare De Colti

Plecând de la vechile tradiții, căutându-se o modalitate de conservare a acestora s-a născut ideea unei sărbători folclorice, al cărei nume este legat de denumirea pe care localnicii o dăduseră demult ambrei noastre, FLOARE DE COLŢI .
Aflată în anul 2016 la cea de a 37 – a ediție, sărbătoare concepută nu doar ca zi de petrecere în aer liber, o întâlnire cu fiii satului, ci și pentru a valorifica folclorul local, pentru a transmite portul popular din aceasta zonă. Grație primilor organizatori și Primăriei, pe scena amenajată special, cu această ocazie au evoluat majoritatea elitelor folclorului românesc. Aceste ediții au fost sprijinite și de oameni de suflet din cadrul localității - cu munca efectivă a celor care au creat costumele, au pregătit programe artistice sau au amenajat spațiul destinat acestor întâlniri, dar și a localităților buzoiene si învecinate.

Floare De Colti Floare De Colti Floare De Colti Floare De Colti Floare De Colti Floare De Colti Floare De Colti Floare De Colti Floare De Colti Floare De Colti Floare De Colti