slider 1 slider 2 slider 3 slider 4 slider 5

Daca doriti sa faceti o rezervare completati formularul de mai jos:


Adauga mesaj

romanian flag english flag french flag Rezerva Acum

romanian flag english flag french flag
Montana Touring

Pensiune Montana Touring

Pensiunea Montana Touring este o cladire noua, moderna, arhitectura pensiunii imbinand, cu mult gust si simt al esteticului, modernul cu traditionalul, creand locul ideal pentru odihna si relaxare, avand 2 camere duble si doua apartamente cu living, baie, dormitor si balcon.

Citeste mai mult


Varf de Brad

Pensiune Varf de Brad

Pe Drumul National 10, parasind Buzaul pentru a te indrepta spre Brasov, scoborandu-te din Transilvania spre Muntenia, dinspre Munte spre Mare, in singurul loc in care pinii si molizii se intalnesc cu Soseaua Ardealului – asa cum mai e cunoscuta ruta care leaga cele doua provincii istorice romanesti – a rasarit un „Varf de Brad”.

Citeste mai mult


Hanul de Piatra

Pensiune Hanul de Piatra

Profitam de peisajele pitoresti si de linistea serilor de vara , oferindu-va serviciile nostre la pensiunea HANUL DE PIATRA.

Citeste mai mult


Tata Lice

Pensiune Tata Lice

Pensiunea agroturistica TATA LICE se afla in comuna Chiojdu, judetul Buzau, la doar 25 de km de Valenii de Munte.
Situata la 125km de Bucureti si 65km de Buzau pe o suprafata de cca 2ha cu deschidere pt traselee montane ale muntilor Siriu cu fabulosul Lacul Vulturilor, pietrele ciudate de Chiojdu, cascada la Sipot precum si posibilitatea organizarii de excursii la obiecti ...

Citeste mai mult


La Caramidari

Pensiune La Caramidari

Construita in 2009 in centrul comunei, pensiunea reprezinta un loc de relaxare perfect, unde va puteti bucura de restaurant cu specific ramanesc, plimbari cu atv, tir cu arcul, echitatie, calatorii in imprejurimi.

Citeste mai mult