slider 1 slider 2 slider 3 slider 4 slider 5

Daca doriti sa faceti o rezervare completati formularul de mai jos:


Adauga mesaj

romanian flag english flag french flag Rezerva Acum

romanian flag english flag french flag
Valea Lupului

Pensiune Valea Lupului

In mijlocul unei vai pitoresti se afla Pensiunea Valea Lupului intre orasele Brasov si Buzau, in sud-estul tarii.
Beneficiati de confortul unei constructii noi concepute de un arhitect elvetian -constructie intr-un ambient familial, departe de casa si totusi acasa.
Serviciile individuale ale celor sapte angajati din Casa noastra, cele 11 camere frumoase si spatioase ...

Citeste mai mult


Izvorul Bucuriei

Pensiune Izvorul Bucuriei

Complex turistic situat intr-o locatie de poveste, pe malul Lacului de Acumulare Siriu la jumatatea distantei dintre Buzau si Brasov mergand pe frumoasa Vale a Buzaului.
In ceea ce priveste distantele aveti de calatorit numai 2h de la Bucuresti si 1h din Brasov pe soselele E85 respectiv Dn 10, amandoua linistite si de foarte buna calitate.
Beneficiind de o suprafata ...

Citeste mai mult


Izvorul Aninului

Pensiune Izvorul Aninului

Pensiunea este amplasata la 2 km de drumul national 10 Buzau - Brasov, in afara localitatii fiind inconjurata de padure si dispune de 12 camere fiecare cu baie proprie. Avem un cadru natural deosebit.

Citeste mai mult


Cabana Hartagu

Pensiune Cabana Hartagu

Este situata la 92 km de Buzau si 53 km de Brasov, pe Valea Buzaului, zona de o deosebita frumusete, unde omul si natura au reusit sa creeze un peisaj incredibil si fascinant, unde apele repezi ale Buzaului isi gasesc linistea in lacul Siriu, vegheat din toate partile de paduri

Citeste mai mult


Casa Elena

Pensiune Casa Elena

Situata intr-o zona inca neexploatata turistic la potentialul sau maxim in Comuna Siriu din judetul Buzau, Pensiunea Elena va ofera posibilitatea de a va petrece o vacanta de neuitat cat mai apropae de peisajele superbe ale acestei regiuni. Puteti sa va faceti un program de relaxare avand in vedere obiectivele descrise in sectiunea Atractii Turistice. Aveti posibilitatea de a ...

Citeste mai mult